Share Poll

Poll link

Copy

Embed Widget

Widget width

500 px
350 px
250 px
Custom
Copy
Preview

Embedded widget preview:

Width - px Height - px

Close preview
! You are using a non-supported browser Your browser version is not optimised for Toluna, we recommend that you install the latest version Upgrade

guest is using Toluna to create cool content and you can too by signing up now.


guest

64 months ago

miten voi erota? rekisteroidyin vahingossa :(
Closed

moi kaikki on nii ei kiva mutta mita huomennatapahtuu apua netti lagaa mita nyt tehdaan
Reply

guest

  64 months ago
miten voi vahingossa rekisteröityä? jos näin on käynyt niin miksi erota? kyselyt on niin mielenkiintoisia ja mukavia! Joka kyselyn alareunassa on mahdollisuusuus klikata ettei enää halua vastaanottaa uusia kyselyitä. Pisteitäkin kerääntyy ja mahdollista vaihtaa lahjakortteihin, myös voi saada tuotteita koekäyttöön eli ei ollenkaan huono juttu.Varsinkin näin työttömänä on mukavaa vasatailla kun on aikaa. Turvallisen oloinen kyselysysteemi, näin uskon kunnes toisin todistetaan.
0 comments

Overcast1

  64 months ago
Ei tuosta rekkaantumisesta mitään pahaa seuraa. Erota voi täältä helposti, toisaalta voit olla myös jäsen ja saada etuja. Vastaamalla kyselyihin ja klikkaamalla testiosuudessa tuotteita, saat mahtavia etuja, rahallisen korvauksen lisäksi pääset vaikuttamaan tuleviin tuotteisiin.
Pääset ehkä testaamaan ilmaiseksi tuotteita ja siten myös vaikuttamaan erilaisten tuotteiden tuotekehitykseen. Kovin helppoa ei ole kyllä päästä testaajaksi, ilmeisesti meitä halukkaita on liikaa ja tuotteita vähän.
Kyselyissä voit antaa mielipiteesi ja saada niistä pisteitä. Voi olla, että jopa neljässä vuodessa pystyt keräämään 60 000 pistettä ja saat mahtavan 15 euron CD ON lahjakortin.
Siispä miksi erota?
0 comments

guest

  64 months ago
Tämä on kopioitu Tolunan usein kysytyistä kysymyksistä:
"Kuinka voin peruuttaa jäsenyyteni?
Lopettaaksesi Toluna-tilisi sinun täytyy ensin kirjautua sisään. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse "Sinun tilisi" "Sinä"-valikosta. Sivun vasemmasta alalaidasta löydät "Peruuta jäsenyytesi"-linkin. Ennen kuin tilisi poistetaan sinua pyydetään vahvistamaan tilin lopetus. Huomaathan, että tilisi lopullinen poisto saattaa kestää muutaman viikon; saatat vielä saada sähköposteja sillä aikaa kun pyyntöäsi käsitellään."
0 comments


Related polls and topics


Closed

Share by email

Add contacts


Cancel
Send

You’re almost there

In order to create content on the community

Complete your registration
Verify your Email / resend
No thanks, I’m just looking

OK
Cancel
We're working on it...
When you upload a picture, our site looks better.
Upload
Maybe Later...